Pilots & Permits

Heavy Pilots & Permits is gespecialiseerd in het begeleiden van uitzonderlijke transporten en alles wat daarbij komt kijken. Heavy Pilots & Permits beschikt niet alleen over een moderne vloot aan begeleidingswagens met gecertifieerde, ervaren begeleiders, maar heeft ook alle know-how in huis betreffende de wetgeving en vergunningen die daarmee gepaard gaan. Kwaliteit, 24/24 service, vakkennis, passie en oog voor detail zijn de fundamenten van Heavy Pilots & Permits.

 

Elke dag opnieuw streven wij ernaar met ons team de beste resultaten neer te zetten en onze klanten de klok rond een voortreffelijke service te bieden, kortom exceptionally exceptional.

Heavy Pilots & Permits heeft doorheen de jaren een danig grote kennisbank opgebouwd die er toe leidt dat we alle transporten zonder enige probleem van punt A naar punt B kunnen brengen. Die expertise is een samenspel van uitstekend rollend materieel, goed opgeleide en ervaren begeleiders, een gegronde kennis van alle vergunningsprocedures en wetgeving, en een constante aandacht voor de veranderingen en werken op het wegennet.

Bovendien Heavy Pilots & Permits heeft doorheen de jaren uitstekende relaties opgebouwd met de ministeries van verkeer in de ons omliggende landen (Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië) – tot verder in Europa toe. Zo kunnen we onze ‘reuzen van de weg’ veilig naar hun plaats van bestemming loodsen.