Logistics

Heavy Logistics organiseert alle logistiek rond uitzonderlijk transport, stockage van machines of complete projecten, eventlogistiek tot overzeese projecten met verscheping toe. Daarvoor kunnen we bogen op een team toegewijde medewerkers met een uitstekende vakkennis aangaande vervoer, reglementeringen,behandeling & havengebruiken.

Ooit gestart vanuit de havens van Antwerpen en Zeebrugge heeft Heavy Logistics vandaag een sterke reputatie op het vlak van behandeling, transshipment over opslag van ro-ro lading of stukgoed tot eventlogistiek en dit tot ver buiten de Europese grenzen.

Heavy Logistics voelt zich als ‘een vis in het water’ in de zee van logistieke activiteiten die wereldwijd dagelijks plaatsvinden. Afhankelijk van uw noden kan Heavy Logistics de hele logistieke ketting voor u organiseren en controleren, vanaf aankomst in de haven tot vertrek. Onze activiteiten omhelzen onder meer het inspecteren van goederen op kaai, het vaststellen van problemen met stock,totaal projectmanagement … kortom, alle challenges die projectlogistiek met zich meebrengt, gaan we aan.