Lifting+Handling

Heavy Lifting+Handling is gespecialiseerd in montage en manipulatie van machines. Samen met onze getrainde medewerkers en modern machinepark streven we ernaar alle opdrachten veilig en kwalitatief uit te voeren. We volgen onze klanten wereldwijd. Wie voor Heavy Lifting+Handling kiest, vindt in ons een partner op lange termijn.

Heavy Lifting+Handling kan bogen op jarenlange ervaring in alle mogelijke technieken om zware lasten te verplaatsen: van hydraulisch heffen over verslepen tot hijsen en takelen.

  • Heavy Lifting+Handling is gespecialiseerd in het verplaatsen van zware lasten en machines vanaf een bepaald vertrekpunt naar een eindbestemming in België, Europa of wereldwijd. Ook intern in een fabriek of gebouw kunnen we ingrijpen om een machine of volledig machinepark van afdeling te verplaatsen naar een ander pand of deel van het gebouw.

  • Rond deze kernactiviteit bieden we een volledig gamma aan randdiensten aan, tot onderhoud van transformatoren toe. Al vele jaren is Heavy Lifting+Handling nu een toonaangevende speler op het vlak van verhuizingen van zware lasten.

  • Of het nu gaat om een tunnelkoker, kraan, machine, silo, transformator of gelijk welke last die buiten de proporties valt voor klassieke verhuis of transport. Te breed, te hoog, te lang, of te zwaar: toch niet - contacteer Heavy Lifting+Handling voor dé oplossing.