Lifting+Handling

Wereldwijde industriële installatiewerken

Heavy Lifting+Handling is wereldwijd actief op het vlak van industriële installatiewerken, waarbij een totaalservice wordt aangeboden van ‘factory to foundation’. Bij dergelijke turnkey projecten komen al onze deelexpertises samen in één alles omvattende totaaloplossing.

Alles begint bij een minutieuze projectplanning. Zeg maar een soort roadbook of handleiding voor alle volgende stappen. Wanneer we een installatiewerk uitvoeren zorgen we eerst voor een grondige cleaning van alle onderdelen – zowel cleanen als ontvetten alvorens ze te verpakken en klaar te maken voor transport. Indien nodig, zorgen we voor tijdelijke stockage tot we de installatie ook mogen afladen op afroep van de klant. 

Op de nieuwe locatie nemen we de positionering en uitlijning van de machine grondig onder de loop en voorzien we vervolgens ook de mechanische en elektrische installatie. Rest er alleen nog de laatste stap: het inbedrijfstellen.


 

Verscheping & installatie van CNC machine

Heavy Logistics verzorgt de DDU verzending inclusief installatie in de fabriek van een gevoelige CNC machine van 50 ton van Europa naar Shanghai.

Lees verder

Transport & plaatsing van Cyclotron te Nice

Om met een lengte van 9.30 m en een breedte van 4.50 m door de haarspeldbochten te geraken was geen sinecure. Bovendien moest het transport over het dak rijden van het plaatselijke ziekenhuis, zodat de cyclotron, gantry en toebehoren gelost en geplaatst

Lees verder